lauantai 10. tammikuuta 2015

kahden kerroksen väkeä!Meidän puput Apila ja Rauha saivat uuden häkin ja oman nurkkauksen missä on mukava hypellä ja leikkiä.


Nämä  pupusen tykkää erityisesti meidän talon lattialistoista niissä on mukava teroittaa hampaita :). Tytöt pääsee helposti verkon sisälle leikkimään pupujen kanssa eikä tarvitse etsiä niitä lipastojen, sängyn ym. alta kun pupuilla on oma tila missä saa olla ja mennä.


Puput saa joka päivä jotain kovaa pureskeltavaa, porkkanaa, kovaa leipää ym. mutta silti on kivaa vähän syödä sitä mitä ei saisi :) Eli vahtia tarvitsee aina silloin kun he pääsevät vapaasti hyppelemään.


On ne silti niin ihania palleroita, kesällä sitten taas pääsevät pihalle pupulaan hyppimään. 


Blogilla on muuten nyt vihdoin ja viimein facebook sivut eli sinne sitten tykkäilemään tuolta sivu palkista löydät facebookiin, hiukan on vielä oppimista miten saan kaikki päivitykset ym. sinne kätevästi. Osaako joku muuten neuvoa miten tähän postuksen loppuun saa sen facebook painikkeen?


Leppoisaa iltaa!

Hanna
2 kommenttia :

  1. Hienot tilat ja ihanat puput <3. Jos ei mies olisi allerginen, niin meillekin tulisi varmasti pupu!

    VastaaPoista
  2. Allergiat on kyllä ikäviä, minulla oli myös pienenä tyttönä allergiaa ja sen ajateltiin johtuvan kissasta, nyt kuitenkin aikuisiällä ei ole tullut mitään oireita ja olen ollut allergia testeissäkin.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)