keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Lapsen hiusten pesuOnko teidän lapsilla oma shampoo pullo? Luotetaanko teillä perinteiseen Linna shampooseen mikä on pessyt lasten hiukset monta kymmentä vuotta. Minun hiukset lapsena pestiin aina linna shampoolla, silloin ei ollut mitää muumi shampoota tai muita houkuttelevan näköisiä pulloja. Meidän kylpyhuoneesta löytyy aina Linna shampoota edelleen, eli ei tainnut tulla mitään lapsuuden traumoja hiusten pesusta vaan päin vastoin hyvät muistot on jääneet siitä kun äiti pesi aina pitkän tukan ja teki pesun jälkeen letit hiuksiini.


Nyt niitä pulloja löytyy joka lähtöön, valintaa on vaikka millä mitalla meidän 12 .v neiti on pessyt ainakin yli vuoden hiuksensa Angry Birds shampoolla ja olen luottanut että se on ihan hyvä shampoo valmistaja on Lumene ja shampoo on tehty Suomessa. Tuoksu on myös mieto mutta oikein kiva vadelmainen samaa sarjaa löytyy myös hoitoaine.


Dermosil tuotteista löytyy myös hyviä vaihtoehtoja lasten hiusten pesuun, meillä 6.v neiti on tykännyt dermosilin shampoosta ja Jr.pesuvaahdosta millä hän pesee myös välillä aina hiukset. Ihana perheshampoo on oiva valinta isolle perheelle, siinä on hyvä raikas appelsiinin tuoksu ja se pesee hellävaroen koko perheen hiukset kätevä pumppupullo on plussaa siitä on helppo annostella sopiva määrä shampoota kämmenelle.


Apteekista löytyy myös lapsen herkälle iholle hyviä tuotteita esim. tämä seba med merrkinen shampoo.


Flow kosmetiikan sivuilta löysin lapsille oman shampoo palan erityisesti lapsen hiuksille. 
Meillä mies käyttää vallan Flow kosmetiikan pala saippuaa sekä iholle että hiuksille eikä vaihtaisi niitä mistään hinnasta pois. Pyytää aina tilaamaan niitä lisää kun uhkaavat loppua, ilmeisesti aika hyviä!

Mielellään suosin kotimaisia merkkejä  lasten ihon hoidossa jos se vaan on mahdollista. 

Millaisilla shampoilla teidän pienten hiukset pestään ? Entä murrosikäisten hiukset?

Laitetaan hyvät vinkit jakoon!


Hanna


4 kommenttia :

 1. Meillä on Eco shamppoota, jolla ollaan pesty jo aika pienestä saakka. Tyttö siis nyt 2 vuotta. Sitä rasvaa ja ruokaa jää niin paljon, että ei pelkkä vesi millään riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eco shampoota meillä ei olla kokeiltu, oletko ostanut sitä ihan luontaistuote kaupasta?

   Poista
 2. Linna vadelma shampoo on testattu, samoin Angry birds. Molemmat kivoja ja hyviä.

  Meillä vain neidin päänahka karstoittuu edelleen helposti ihan niinkuin taaperolla, joten ollaan siirrytty tosi mietoihin ja tuoksuttomiin shampoisiin. Vuoden verran käytössä onkin ollut juuri tuo Sebamedin lastenshampoo ja se on tosi kätevä pieni, lapsen käteen sopiva pullo ja helppo ottaa mukaan myös esimerkiksi uimahalliin. Parasta on tietysti, ettei päänahka ole oireillut enää. Käytössä on myös Sebamedin vaahtopesu vartalolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota linnan vadelma shampoota en ole ostanut koskaan, angrysta tulee kuulemma tuuheat hiukset sanoo meidän 12.v neiti. Uimahalliin on tosiaan käteviä pienet pullot, valmistajat voisi tehdä myös matkakokoja etenkin lasten pesuaineisiin kun muutenkin on sitä tavaraa on aina mukana kassi täynnä lähtee sitten matkalle tai vaikka uimahalliin. Tuota vaahtopesua meilläkin on joskus ollut ja hyväksi todettu.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)