sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Loma ohi!

Nyt on lomat lomailtu taas hetkeksi aikaa, alkaa arki ja arjen kiireet. Toisaalta odotan taas arjen  rytmiin paluuta, on se jännä juttu ensin odottaa lomaa ja sitten odottaa jo normi arkeen paluuta. Itsellä alkaa viimeinen rutistus opiskelujen osalta ja valmistuminen  häämöttää jo hyvinkin pian toivottavasti. Loma meni kotosalla, elokuvia, ulkoilua,uimista ja flunssaista porukkaa. Nyt ainoastaan pikku neidillä enää kova yskä jäljellä. Toivotaan että ensi yönä saadaan nukkua, kurjaa kuunnella keskellä yötä toisen yskimistä eikä voi kun lääkettä, juomista ja hunajaa antaa avuksi. Neidille taitaa tulla huomenna mummula päivä, eskariin kun ei ole kiva mennä noin yskäisenä vaikka kuumetta ei ole, mutta saa parantua kunnolla. Reimalla on muuten nyt kiva värityskilpailu käynnissä, meillä neiti innostui värittelemään unelmien ulkoiluasuja, mukavaa ajanvietettä jos ei ole stä kuuluisaa "mitään tekemistä"
Yöllä oli satanut lunta vaikka kuinka paljon, aamulla suunnattiin yskästä huolimatta omaan pihaan ulkoilemaan ja neiti teki ison lumiukon, saa nähdä jäikö viimeiseksi lumiukoksi tänä talvena, siihen malliin linnun visertää että kevät on jo täällä!


Mukavaa alkavaa viikkoa!

Hanna


6 kommenttia :

 1. Täällä alkaa loma vasta viikon päästä, sitä jo kovasti odotellaan. Voimia alkavaan arkeen!

  VastaaPoista
 2. Meillä lomaili isä ja lapset, mä säästin lomapäiviä vähän keväämmälle.
  Täällä satanut pitkin päivää vettä ja räntää. On kyllä ollut niin vähäluminen talvi, että koko talvena ollaan taidettu väsätä vain yksi lumiukko. Nyt melkein toivoo ettei enää lunta tulisikaan, ainakaan kinoksiksi asti. On jo ajatukset niin keväässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun on sitten vähän keväämällä tiedossa lomaa, ei meilläkään enää lumesta ole jäljejjä kuin rippeet, lumiukkokin sulanut eilisen päivän aikana. Kevät saisi nyt tulla.

   Poista
 3. Meidän suunnilla on hiihtoloma tällä viikolla, mutta meidän perheestä ei lomaile kuin miehen poika. No, ensi viikosta alkaen luvassa kuitenkin helpotusta arkeen, postailen siitä ihan lähiaikoina lisää :).

  Meilläkin oli kamala yskä neidillä ja itselläni pari viikkoa sitten. Se on kyllä hurjan rasittavaa. Tsemppiä ja pikaista paranemista teidän neidille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa kivalle, odotan postausta. viime yö oli taas aika mahdoton, on sitä tainnut hiukan nukkuakin jossain välissä. Yskä on kyllä niin kamalaa, kun ei voi oikein auttaa mitenkään toista.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)