perjantai 6. maaliskuuta 2015

Äiti sairastaa silloin..

Puolet tästä viikosta on mennyt petissä maaten, silloin kun äiti on kipeänä, kuumeessa ei mikään tunnu sujuvan. Koko perhe on hiukan hukassa siitä miten pitäisi tehdä ja toimia. Harrastus kuljetukset ym. Menot menee uusiksi moneen kertaan. Ääni käheänä yrittää äiti kuiskailla sängyn pohjalta ohjeita joka suuntaan. Miehen jos laittaa kauppaan hän tuo juuri ne ruoka tavarat mitkä käskin ei mitään ylimääräistä. Pesukoneen jos pyytää laittamaan päälle saa pelko p... Odottaa oliko väri lajittelu mennyt oikein vai väärin. Kämppä on kaaos, vaatteita, koulukirjoja, tiskejä, puolittain syötyjä leivän kannikoita ja vaikka mitä. Helpotuksen huokauksena ajattelen että onneksi ei enää ole taapero / vauva ikäisiä lapsia, silloin kaikki menee vielä monimutkaisemmaksi. Meidän tytöthän on jo aika isoja, isommat vahtivat jo pienintä sisarusta hätä tapauksessa. onneksi nyt on viikonloppu ja mies kotona helppaamassa tilannetta. Voimia kaikille sairas tupalaisille isoille ja pienille. Kevät on täällä ja taudit saisi mennä kevään tieltä pois. Tässä vielä vanha kuva piristämään !


Hanna

2 kommenttia :

 1. Pikaista paranemista!

  Noin se menee meilläkin. Itse organisoin kaikki perheen toiminnot ja jos ohjeita ei tule, on turha odottaa, että mitään tulee tapahtumaan. Tuo kaupassa käynti on ihan järjetöntä. Mikset sitä omaa päänuppia voi koskaan käyttää ajatteluun. Mies menee eteenpäin kuin naisensa ohjelmoima robotti :D Ihan oikeasti ihmettelen välillä, että mistä miehille maksetaan työelämässä, kun itse en ole ainakaan ohjelmoinut mieheeni mitään työmoodia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Kati! Tuon totta mitään ei tapahdu jos ohjeita ei tule, todettu niin monta kertaa. Joo robotti on kyllä just oikee sana sinä sen sanoit:) Meillä vielä tytöt kinastelee keskenään ketä on jättänyt minkäkin kupin ym mihinkin kohtaa.. Vaikka olen yrittänyt tuhansia kertoja opettaa että silti pitää tehdä ja siivota vaikka ei just sitä lasia olisi jättänyt pöydälle, miksi se on niin vaikeeta. Sitten teen omia "testejä" välillä ihan huvikseni enkä siivoa esim banaanikuoria olohuoneen pöydältä ja kokeilen kuinka kauan ne siinä ovat ennen kuin ne joku muu siivoaa kun minä. Yleensä luovutan ja vien ne sitten roskiin kun en jaksa odottaa sitä ihmettä tapahtuvaksi:)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)