perjantai 6. maaliskuuta 2015

Haasteita...

Sain kaksi mukavaa haastetta Johannalta Kilojen viemää blogista. Johanna jo kertoikin blogissaan meidän olevan pitkäaikaisia blogi ystäviä monen vuoden takaa. Todella hienoa että tulee uusia blogi tuttavuuksia, mutta vanhoissa blogi ystävyyksissä on hauskaa kun tavallaan tietää ja tuntee toisen niin hyvin. Näitä haasteita on mukava lukea ja itsekin kirjoittaa.
 Ajattelin haastaa molempiin haasteisiin mukaan uuden blogi tuttavuuden Tiinan Käy peremmälle blogista näin opin tuntemaan häntä hieman paremmin. Pidän Tiinan sisustuksesta ja ihailen kaikkia ihania vanhoja aarteita. Toivottavasti ehdit ottamaan haasteet vastaan.

Viiden kysymyksen haaste:

1) Kumpi on parempi epäonnistuminen vai yrittämättä jättäminen?
- Yrittämättä jättäminen ehdottomasti.

2) Mikä on se yksi asia jonka haluaisit muuttaa maailmassa?
- Epäoikeudenmukaisuus.

3) Jos voisit antaa vastasyntyneelle yhden neuvon mikä se olisi?
- Elä jokainen päivä niin kuin se olisi viimeinen.

4) Onko pahin pelkosi koskaan toteutunut?
Raskaita kokemuksia olen kokenut, mutta vastaan molemmat kyllä ja ei.

5) Jos sinun tulisi muuttaa uuteen kaupunkiin tai maahan mikä se olisi ja miksi?
- Joskus aina haaveillaan miehen kanssa näistä asioista. Turkuun muutettaisiin jos olisi mahdollista. Siellä on niin hyvät veneily mahdollisuudet ja upea saaristo. Muutenkin upea kesä kaupunki ja iloiset ja elämänmyönteiset ihmiset.

Toinen haaste:
 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat. Bloggaajien määrän voit itse päättää. 
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. 
 • Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla; esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekoista. Ilahduttaa voit myös vaikka kommenttien tai sähköpostin välityksellä. 
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakaveria, mutta sillon haastetun ei tarvitse enään itse haastaa mukaan uusia kirjoittajia. 4 kommenttia :

 1. Hieno juttu kun lähdit haasteisiin mukaan :). Laitatko vielä osoitteesi sähköpostiini, niin laitan pienen yllätyksen postissa tulemaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä haasteet on ihan mukavia kunhan on aikaa kirjoittaa:) laitan osoiteen tulemaan!

   Poista
 2. Kiitos Hanna haasteista! <3 Miepä yritän tässä lähiaikoina vastata näihin :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)