lauantai 7. maaliskuuta 2015

Sähköinen leivonta kirja

Oletteko jo tutustuneet uuteen Olgan pulla kirjaan? Mahtavia herkullisen näköisiä reseptejä kirja täynnä.
Olgan edellisen Emäntänä Olga kirjan puolukkapulla reseptiin tykästyin jo silloin ja reseptin ohjeella ollaan pelastettu monet herkku päivät ja juhlahetket.

Nyt sain Tammi kirjalta testiin e-kirjan mitä olen lukenut iPadilla iBooks sovelluksella. Tätä ennen en tiennyt edes reseptikirjojen saatavuudesta e -kirjoina. Olen todella yllättynyt kuinka kätevää kirjan selailu on iPadilla ja reseptin lukeminen pöydän äärellä leivonta hommia tehdessä onnistuu hyvin. Sivujen numerot löytyy näppärästi ruudun alareunasta ja suurennuslasin kuvaa painamalla voit etsiä sivunumeron suoraan näkyville. Kaikki sivut saa myös auki pieninä ruutuina näytölle. Meillä myös 14.v. tyttö innostui selailemaan Pullakirjaa iPadilta ja uskon että nuorten keskuudessa tämä olisi varteen otettava vaihtoehto tavallisille keittokirjoille tulevaisuudessa. Onhan netti reseptejä pullollaan, mutta kirja on aina kirja vaikka näin sähköisessä muodossa onkin. Nuoret kun on niin näppäriä näiden laitteiden kanssa niin uskoisin että muutaman vuoden päästä ei löydy enää resepti vihkoja keittiön pöydältä vaan reseptit luetaan sähköisessä muodossa.
Oletko sinä jo tutustunut sähköisiin reseptikirjoihin? Tämä oli ihan uusi tuttavuus meille ja uskon että tulee meidän perheen käyttöön jatkossakin.


Pullakirjasta testiin pääsi ensimmäisenä herkullinen toscaboston. Toscaboston pulla teki kauppansa saman päivän aikana. Paljon reseptejä on vielä kokeiltavana nyt vaan kevään ja kesän juhlia varten testailemaan pullaa monessa muodossa ja makuna.( Kuvat iBooks Olgan pullakirja) 

( Yhteistyössä Tammi )


4 kommenttia :

 1. Mä olen ihan toivottoman onneton käyttämään nykyajan vempaimia, en varmaan ihan heti tarttuisi keittokirjaankaan e-muodossa :) Nuoret varmasti on ihan sinut tuon kanssa.

  Toivottavasti flunssa on jo helpottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli yllättävän helppo käyttää, näkisin että yleistyy muutaman vuoden sisällä ja kehitellään uusia versioita.
   Kiitos kysymästä parempaa päin menossa.

   Poista
 2. Ei ole e-kirjat tuttuja ainakaan vielä, mutta aika usein keittiössä nököttää iPad ja sen ruudulla joku ruoka- tai leivontaohje. Kätevä vehje, kun nykyään kaikki kuitenkin löytyy netistä tai muuten sähköisessä muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iPad on kyllä kätevä en jaksa enää avata kannettavaa konetta lainkaan, joko luen pöytäkoneelta tai iPadilta tai iphonelta. E-kirja valikoima on jo todella laaja löytyy lastenkirjoja, tietokirjalisuutta ja vaikka mitä. Miltähän tuntuisi lukea iltasatu iPadilta :).

   Poista

Kommentit piristävät aina :)