sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Minä :)

Hei!
Olen Hanna 34-vuotta kolme tytön äiti ja vaimo. Tänä keväänä sain päätökseen Sosiaali ja terveysalan opinnot. Enkä edelleenkään tiedä mikä minusta tulee isona :). Kesää odotan innolla. Viime kesänä saimme unelmamme toteutettua ja hankittiin kesäauto monien vuosien haaveilun jälkeen. Sillä sitten huristelemme ympäri Suomea ja ehkä Ruotsiakin. Olen hulluna vanhoihin autoihin. Eli kesällä luvassa loma postauksia tien päältä. Tämä blogi on sekalaista menoa tyttö perheen arjesta. Tytöt on 14,12 ja 7-vuotiaat. Nuorimmainen aloittaa syksyllä koulun ja keskimmäinen siirtyy ylä-asteelle, esikoinen aloittaa kahdeksannen luokan. Nautin tästä elämänvaiheesta kun tytöt kasvaa hurjaa vauhtia ja itselle jää omaa-aikaa yhä enemmän tehdä niitä omia mieluisia juttuja. Toisaalta kovin haikeaa kun aika kuluu vauhdilla.

Ketä siellä toisessa päässä on? Mitä haluaisit että kirjoittaisin blogiin, hyviä postaus toiveita/ideoita saa esittää ?


Hanna
6 kommenttia :

 1. Hei, paljon onnea! Ja vilkutuksia täältäkin suunnalta piiitkästä aikaa... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ira mukava kuulla pitkästä aikaa:).

   Poista
 2. Kiva postaus :). Onnea opintojen loppuun saattamisesta! Itse luen mielellään teidän kuulumisia ja ihan kaikenlaisia lifestyle juttuja muutoinkin. Myös lastenvaatteet kiinnostaa edelleen, vaikken niistä itse juurikaan enää kirjoittele. Myös kaikenlaiset liikunta- ja hyvinvointijutut kiinnostaa, mutta pääasiahan tietenkin on, että itse kokee paloa kirjoittamiaan aihealueita kohtaan. Se välittyy aina lukijallekin :).

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea!
  Minusta blogisi on ihana näin. Kiva lukea teidän kuulumisia ja postaukset laidasta laitaan on kiinnostavia. Monipuolisuus on mielestäni kiva juttu blogissa.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)