keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Bloggari ja auto :)

Tässä tämä äidin yksi silmäterä :) Nimittäin Kleinbus vuosimallia 1975.
Olen miettinyt monta kertaa mistä tulee innostus vanhoihin autoihin, olen tullut siihen tulokseen että se ehkä periytyy Isältä. Lapsuudessa liikuin paljon isän mukana jos jonkin näköisissä  autohommissa.  Taisin ajaa autoakin isän viereltä vaihteita vaihdellen aika pienenä tyttönä. Isän mukaan pääsin aina ja taisin olla aika harvinainen näky romuttamolla isän mukana eihän siellä muita tyttöjä ollut :).
Nyt aikuisiällä sain haaveeni toteutettua vanhasta autosta ja ostimme viime kesänä meidän perheelle kesäauton. Eli jos näät tämän vihreän bussin huristelevan tänä kesänä maantiellä tiedät että siellä se tyttötrion talon väki mennä viilettää kohti uusia seikkailuja. 

No mitä mieltä lapset sitten ovat? Nehän nyt ovan ihan intoa piukassa kyytiin mahtuu vielä tyttöjen kaveritkin matkalle mukaan. Nyt pitäisi vaan ratkaista meidän perheen teltta ongelma hyvin pian. Sopivaa telttaa kun ei olla vielä löydetty meidän suurperheelle, sellaista minkä kanssa voitaisiin majoittua leirintäalueelle, eli jos telttailusta tietäviä lukijoita löytyy niin saa antaa hyviä vinkkejä :).
Takki ja tennarit saatu blogiyhteistyön merkeissä http://www.def-shop.fi verkkokaupasta).
 *Vinkki def-shopissa on muuten vielä tänään ilmaiset toimituskulut*).

Auton nokka kohti kesää ja kesän kuumia matkoja!!!
Muistakaa käydä äänestämässä Keäsn kuuminta blogia !! Äänestykseen pääset klikkaamalla kuvaa.


Mukavaa Keskiviikkoa!!

Hanna4 kommenttia :

 1. Olen hieman kateudesta vihreä kun tuo auto on niin hieno :D. Huolisin itsellenikin, on vieläpä hyvää vuosikertaa ;). Mutta luulen että loppuikäni mun on tyydyttävä pienempimittakaavaisiin autoihin ja vaan leikittävä niillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Ei kannata ikinä lakata haaveilemasta, joskus jopa ne haaveet voi toteutua :).

   Poista
 2. On kyllä komia Kleinbus! :)

  Ja ääni annettu. Sinulle tottakai! :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)