lauantai 9. toukokuuta 2015

Matkailu vinkki!

Matkailu vinkki vaikka tulevaan kesään on meidän kaupungista porista löytyvä Puuvillan kauppakeskus. Porin puuvilla avattiin joulumarkkinoilla 2014. Puuvilla on rakennettu vanhaan Puuvillatehtaan kortteliin. Liikkeitä löytyy laidasta laitaan sekä hyviä ruokapaikkoja moneen makuun ja ihania kahviloita missä istua ja katsella ihmisvilinää. Kauppakeskuksessa on ihan omanlaisensa tunnelma mikä pitää ihan itse kokea, suosittelen lämpimästi. Puuvillassa yhdistyy historiallinen uniikki kulttuurimiljöö, mikä on kuitenkin samalla modernia ja paljon huippuliikkeitä sisältävä kauppakeskus. Jos joku kauppa pitäisi sanoa ylitse muiden se olisi ehdottomasti minun mielestä Indiska, siellä pitää aina poiketa kun kauppakeskuksessa käydään, eli "joka viikko". Ruokaostokset saa hoidettua samalla kätevästi puuvilla citymarketissa muiden asioiden ohella.

Perheen pienemmille löytyy myös puuhaa Hoplopissa ja puuvillan omassa leikkipaikassa puuhavillassa Vähän isommille löytyy myös kiva kohtaamispaikka puuvillan olohuone missä voi lukea lehtiä, surffata netissä, tavata ystäviä ja vai oleskella.

Lämpimästi tervetuloa kesälomalla Poriin!!


Hanna

Kesäkuumin blogi blogi äänestys käynnissä, kannattaa äänestää sillä voittajien kesken arvotaan Arabian upea kesäkattaus (350€)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)