torstai 25. kesäkuuta 2015

Ekat ale ostokset!Reiman verkkokaupassa on nyt hyviä alennuksia sateiseen kesään tai tulevaa syksyä ajatellen tilasin tämän nätin Kaste sadetakin tulevalle ekaluokkalaiselle syksyn sateisille päiville. Voi olla että sadetakki tulee heti käyttöön, näyttää nämä kesäilmat tällä hetkellä aika sateisilta. Tässä takissa on hieman pidempi malli ja on oikein hyvä vaikka farkkujen kanssa koulumatkoille. Sadetakin kanssa sopisi hyvin nämä hennon vaaleanpunaiset Raba kumisaappaat kokojakin näyttää löytyvä vielä hyvin. 

Tässä toinen kiva vaihtoehto sateisiin päiviin ja kuraleikkeihin  Kupla sadetakki missä on hauska retro kuosi ja värejäkin löytyy moneen makuun ja takkia on kiva yhdistellä yksivärisiin kurahousuihin tai saappaisiin.

Näitä ja paljon muita kivoja ale löytöjä löydät Reiman verkkokaupasta

Ale ostoksia en ole tehnyt oikeastaan vielä lainkaan, 
sadetakki taitaa olla ensimmäinen ale shoppailu tänä kesänä. 

Nyt näiden sadevarustusten myötä odotellaan niitä lämpimiä aurikoisia päiviä ja toivotaan että sadetakille löytyy käyttöä myöhemmin syksyllä ihan tarpeeksi. Niin ja jos niitä rantakelejä tulee niin Reimalta löytyy myös hyvä valikoima ja mukavat alennukset uima-asuissa ja uv-suoja vaatteissa, kannattaa kurkata ihan siltä varalta että se kesä ja helle vielä tänne Suomeen saapuu.


Hanna

Sisältää mainoslinkkejä *


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)