sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus tunnelmia!!Juhannus juhlat takanapäin. Kokko saatiin kuin saatiinkin syttymään vaikka vettä oli tullut aikalailla ja puut oli kastuneet pahasti. Mies oli Reposaaren Meripelastajat Pori ry.n kanssa sytyttämässä Porin kaupungille kokkoa. Onneksi sää selkeni iltaa kohden ja saatiin nauttia kokon katsomisesta ihan mukavassa säässä. Yöllä kun tultiin kotiin oli kova sumu, hyvä kun eteenpäin näki ajaa.
 Eilen juhannuspäivän aamu näytti lupaavalta ilmojen puolesta ja syötiin ekan kerran tänä kesänä omalla terassilla lounasta ja aurinko paisto kuumasti. Iltapäivää kohden sää huononi ja illalla sitten taas satoi vettä taivaan täydeltä. Illalla lämmitettiin juhannus sauna ja grillattiin terrassin katoksen suojissa makkaraa. Herkuteltiin myös mansikka marenki täytekakulla mikä oli taivaallisen hyvää. Ruokakuva kollaasissa vielä meidän muita juhannus herkkuja kuvina. 

Miten teidän juhannus juhlat meni?
 Meidän juhannustunnelmia ym. voit seurata myös Instagramissa @tyttotriontalossa 

Niin ja tänään sitten alkaa ne alennus myynnit, sähköposti oli täyttynyt jo monenmoisista alennus tarjouksista. 

Suloista sunnuntaita!


Hanna2 kommenttia :

  1. Vau, mikä kokko! Oli kyllä varmasti haastetta, kun pitkin aattopäivää sateli enemmän ja vähemmän... Herkut näyttää ihanilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siinä kyllä haastetta miehillä saada kokko palamaan. Herkulteltu on liiaksi asti, mutta onneksi huomenna on maanantai ja voi lämmitää vaikka hernekeittoa :).

      Poista

Kommentit piristävät aina :)