sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesän parhaat Bileet!


Viikonloppu Helsingissä takana, mahtava reissu!! Voisin lähteä heti vaikka uudestaan! 
Lähdettiin miehen kanssa pääkaupunkiin jo perjantaina, yövyimme hotellissa ja nautimme mini lomasta. Lauantaina hotellin maistuvan aamupalan jälkeen nautimme kauniista kesäisestä helsingistä, pientä shoppailua ja paljon aurinkoa, sää suosi meitä matkailijoita oikein todenteolla.
 Lauantai illan päätapahtuma oli Blogiringin kesäjuhlat Suvilahdessa eli suunnistimme molemmat omiin suuntiimme minä kesän kuumimpiin juhliin Studio Magitoon ja mies omiin menoihinsa. 

Jännitystä oli ilmassa.. nämä juhlat oli minulle ensimmäiset blogijuhlat koskaan. Jännitys häipyi hyvin pian juhliin saapumisen jälkeen, lämpimän vastaanoton ja ihanien ihmisten myötä. Tunsin olevani ystävien ympäröimänä. 

Juhlat oli ihan mahtavat, hyvää ruokaa, juomaa ja blogi ystäviä ympäriä Suomea. Saimme myös todistaa suomen kauneita kakkubuffaa, voin sanoa että kaikkia kakkuja piti todellakin maistaa ja ne oli niin mahtavan hyviä ja taidokkaasti tehtyjä kakkuja että eihän niitä meinannut malttaa edes leikata. Juhlissa julistettiin myös #kesän kuumin blogi kilpailun voittajat ja omassa kategoriassa päävoitto meni Karhupoikani kodan kuulle oikein paljon onnea vielä sinne!! Onnea vielä myös kaikille muille voittajille ja kunnia maininnan saaneille.

Kiitos vielä Blogiringin väelle ihanista juhlista oli kiva nähdä teitä kaikkia. Tänään sateisesta säästä huolimatta hymy oli herkässä vielä eilisen jäljiltä ja bussi matkan jälkeen oli kiva palata kotiin ja lapsia olikin jo kova ikävä.
 Eilen saatiin vielä iloisia uutisia, keksimmäinen neiti oli voittanut cheerleading joukkueen kanssa kultaa Summer cheer cupissa. Nyt odotellaan voittajaa kotiin, ihana huippu hienoa! Tytöt on voittonsa todella ansainneet kovan harjoittelun myötä. 

Mukavaa alkavaa viikkoa!!

Hanna
5 kommenttia :

 1. Olipa kiva nähdä ja jutella livenä näin monen vuoden jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elisa oli tosi kiva nähdä, tuntui että oltiin jo vanhoja tuttuja vaikka livenä ei olla koskaan nähty! Huippu porukkaa kaikki :).

   Poista
 2. Oli kiva tavata kesäjuhlissa :) Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Sini mukavaa keskikesän juhlaa! ja oli mukava tutustua juhlissa.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)