tiistai 30. kesäkuuta 2015

Mökki viikonlopun kuvia.


Viime viikonloppu meni näissä maisemissa. Oltiin koko perheen voimin viikonlopun vietossa Wolkkari tapahtumassa Säynäniemen leirintäalueella. Ilmat suosi meitä matkailijoita todella hyvin. Meidän perhe nukkui neljän hengen mökissä missä oli oma pieni keittiö siinä saatiin hyvin perunat keitettyä ja tehtyä aamupalaa ym. kakku aineksetkin oli mukana, koska lauantaina juhlistettiin meidän keskimmäisen tytöt 13.v. syntymäpäiviä mansikkakakulla. Talviturkitkin käytiin kastelemassa aika vilpoisesssa järvivedessä. Ohjelmaa oli arpajaisista, saunomiseen, karaokeen ja  kaikkea siltä väliltä. Uusia ihmisiä ja paljon hyviä muistoja. Meidän koko perhe viihtyi todella hyvin, leirintäalue oli siisti ja hyvin hoidettu. Perheen pienimmille löytyi leikkipaikka ja kahvion puolelta sai jäätelöä, kahvia, pullaa, pikku suolaista ym. Kiitos järjestäjille mukavasta viikonlopusta, seuraavaa tapaamista odotellaan jo :).

Hanna


4 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Ja neidillä todella asiaankuuluva paita päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on niin ihania vihreitä kesäkuvia tosiaan, tänä kesänä ei ole oikein vielä ymmärtänyt sitä asiaan että nyt on oikeesti kesä! Asiaankuuluva paita pitää olla aina päällä :) :) .

   Poista
 2. Hei, satuin bongaamaan tuon ihanan kleimpparin liikenteessä, kun oleilemme samoissa maisemissa Volkkaritapahtuman kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, siellä meidän perhe huristeli menemään :).

   Poista

Kommentit piristävät aina :)