maanantai 29. kesäkuuta 2015

Mökkituliaiset!

Monet miettii mitä tuliaisia viedään ystävien tai sukulaisten mökille näin kesällä, aina ei viitsi niitä kukkia tai viinipulloa viedä. Minä ajattelin tilata pikku lahjoja nyt kerralla enenmmän ettei joka kerta tarvitse miettiä mitä me nyt taas viedään, sitten kiiressä jo lähtö kuopissa äkkiä miettään minkä kaupan kautta tällä kertaa kurvataan. 
 Nyt hyvä ale vinkki nimittäin * Natural goods companylla on ystävämyynti vielä huomiseen 30.6. saakka. Siellä on  laadukkaita tuotteita jopa 60% alennuksella. Kannattaa tilailla hyviä ja laadukkaita tuotteita nyt mukavaan alennus hintaan. Yli 50€ ostot saat ilman toimituskuluja.

Tuoksukynttilä on kiva pieni tuliainen ja niille on aina käyttöä. Kynttilät on nyt puoleen hintaan eli yhden kynttilän hinnaksi jää vain 12, 25€. Kannattaa tilata nyt näitä kynttilöitä useampaa tuoksua heti kerralla. 

Tee paketit on myös kiva tuliainen ja varmasti mieluinen paketti vastaanottaa. * Luomutee ECHINACEA antaa kyytiä kesäiltojen vilukissoille. 
Naisten mökki iltaan suosittelisin vartalon kuorita voidepurkin viemistä * Sokeri sitruuna kuorinta hellii ihoa ja aisteja. *Sante käsivoide 3,05€ tai *Weledan tyrni käsivoide nyt vain 6.03€ sopivat vaikka mökin emännälle, varsinkin jos on kovasti tehnyt viherpeukalo hommia niin näitä  kun illalla levittää saunan jälkeen niin kädet kiittää. Santen luomusheavoita sisätävä voide hellii ja pehmentää käsiä ihanteellisesti. Weledan Tyrni käsivoidetta voin suositella oman kokemuksen kautta tämä imeytyy nopeasti ja suojaa kuivia käsiä, voide sisältää seesam ja tyrniöljyä. Aivan ihanteellinen kuiville ja halkeileville käsille.

Tässä myös hyvä saippua koko perheelle * Sante aloe&lemon saippua saippua sopii päivittäiseen pesuun ja ihana luomusitruuna ja appelsiini viristävät kehoa mukavasti helteisen kesäpäivän jälkeen.


Tässä muutama vinkki kesäisiä mökki tuliaisia!
Kannattaa myös kurkata Natural goods companyn meikki valikoimaa hyviä alennuksia sllä monet tuotteet jopa puoleen hintaan. Taidan täyttää myös oman meikkipussin tuotteita muutamalla uudella tuttavuudella !


Postaus sisältää *affiliate linkkejä


Hanna
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)