tiistai 16. kesäkuuta 2015

Pelto hommia!
Kesää kauneimmillaan! Meillä on pieni perunapelto mihin ollan istutettu perunaa jo monta vuotta, tänä vuonna perunan istutus meni vähän myöhäiseen ajankohtaan, yleensä ollaan saatu perunat maahan jo toukokuun puolen välin paikkeilla. Nyt meni kesäkuun puolelle kun vihdoin ehdittiin  istutus hommiin. Meillä lapset on innokkaina istutus puuhissa kun saavat istua traktorin kyydissä. Toivotaan nyt lämmintä ilmaa ja hiukan sadetta että alkaa menidän potut kasvamaan. 

Kaunista ja aurikoista juhannusviikkoa!!

Hanna2 kommenttia :

  1. Ooo, näyttää kivalta puuhalta! Toivotaan hyviä kelejä, että perunat alkavat kasvaa ja saatte omia perunoita ruokapöytään kesän aikana. Meillä oli kans mökillä, silloin, kun olin lapsi, aina pieni perunapelto. Oman maan perunat maistuivat aina erityisen hyviltä. Kasvatettiin muistaakseni aina myös porkkanaa, sipulia ja hernettä. Maa taisi vaan olla sen verran savipohjainen, ettei viljely ollut kovin tuloksellista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki muu viljelyyn liittyvä on kivaa paitsi rikkaruohot.... meidän viljely taidoilla ei kyllä kasva mikään muu kuin peruna niin ja ne rikkaruohot.. taitaa tuo maa olla siihen peruna viljelyyn vaan yksistään sopivaa :) herneet olisi ihania napsia omasta maasta voi että! Kasvihuonetta olen haaveillut monta kesää, mutta en ole vielä löytänyt sille sopivaa paikkaa meidän tontilta :).

      Poista

Kommentit piristävät aina :)