maanantai 8. kesäkuuta 2015

Raparperi aika!


Raparperi pannukakku

7,5 dl maitoa
3 kanamunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
2-3 rkl fariinisokeria tai ruokosokeria
 1tl suolaa
70 g voita suolatettuna
5 dl raparperi paloja

Vatkaa maito ja munat, lisää jauhot,sokeri, suola, voi ja viiimeisenä raparperipalat. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille. Pinnalle sokeria ja kanelia oman maun mukaan

Paista 200c noin 45 min.

Tarjoillaan vatkatun vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.

Helppo ja nopea välipala !



Mukavaa alkanutta viikkoa!!

Hanna



4 kommenttia :

  1. Nami! Tätä mie kyllä testaan tehdä kunhan nuo meän raparperit vain kasvavat vähän isommiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan meillä lapsetkin tykkäsi :).

      Poista
  2. Raparperi ohjeet olis enemmässäkin määrin tervetulleita, jos tänä vuonna kokeilisi itse tehdä raparperista jotain. Meillä kasvaa tosi iso raparperi talon luona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla varmasti vielä joitain ohjeita onkin tulossa lähiaikoina, kannattaa myös pakastaa raparperia pilkot paloiksi ja laitat pusseihin. Pakastimesta niitä on helppo käyttää vaikka piirakan, kiisselin ym.tekoon.

      Poista

Kommentit piristävät aina :)