maanantai 1. kesäkuuta 2015

Viikonlopun tunnelmia!


Juhlien täyteinen viikonloppu takana, ihanista juhlista saatiin nauttia aurinkoisessa säässä. 
Perjantaina eskarilainen sai oman todistuksen ja kouluun siunaamisen, kaunis pieni tunnelmallinen tilaisuus saatiin viettää seurakuntatalolla. Eskari juhlien jälkeen kiirehdimme minun valmistujais tilaisuuteen ja niin sai Äitikin todistuksen :). 

 Lauantaina oli meidän keskimmäisen tytön koulun kevätjuhla kauniin idyllisessä koulun pihapiirissä olevassa puistossa. Aamulla kello kahdeksan oltiin jo siis ensimmäisissä juhlissa koululla. Pihajuhlassa on oma tunnelma ja eihän siellä voinut välttyä silmäkulman kastumiselta siinä vaiheessa kun kuudesluokkalaiset puhuivat ja muistelivat ala-aste aikoja aina eka luokasta asti.  Suvivirsi auringon paisteessa kruunasi juhlan. Todistusten jaon jälkeen haettiin vanhin tyttö ylä-koulun juhlasta ja mentiin kotiin herkuttelemaan marenkikakulla. 

Lauantaina iltapäivällä menimme 75.v. juhliin mieheni kanssa siellä oli paljon sukulaisia koolla ja oli mukavaa nähdä myös pitkä matkalaisia ulkomailta saakka. Vanhin neiti meni kaverin kanssa juhlistamaan koulun päättäjäisiä nuorisotalolle. Keskimmäinen neitokainen oli kavereiden kanssa meillä kotona viettämässä iltaa ja pikku neiti meni mummulaan yö kylään.

Sunnuntaina olimme vielä pienen pojan nimiäisissä, kaunis juhla esityksineen kaikkineen ja niin söpö pikkuinen poika sai nimensä, onnea vielä vanhemmille!


Mukavaa ensimmäistä kesäkuun päivää, vaikkakin täällä se alkoi sateen merkeissä, mutta ei anneta sen haitata kesä fiilistä!

Hanna

1 kommentti :

Kommentit piristävät aina :)