keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Ähtärissä lomalla!
Kuvia Ähtärin lomalta.
Yövyimme Ähtärin leirintäalueella yhden yön, illalla kierrettiin eläintarha sinne kun pääsee kätevästi leirintäalueen vierestä. Leirintäalueelta saa ostaa lippuja eläinpuistoon ja eläinpuiston portti on ihan leirintäalueen vieressä. Illalla eläimiä oli hyvin nähtävillä, vain muutama eläin jäi näkemättä. Kierrettiin koko alue noin parissa tunnissa. Tytöt tykkäsi katsella eläimiä ja pikku neiti oli innoissaan kun osasi lukea kylteistä aina mikä seuraava eläin on, lukeminen sujuu jo tulevalta ekaluokkalaiselta todella hyvin. Jätskit käytiin ostamassa kahviosta ja pitihän sitä saada pieni matkamuistokin ostaa, neiti ihastui valkoiseen pupu pehmoon ja se me sitten ostettiin. Kotieläimiä ei ollut tällä kertaa nähtävillä, niille rakentuu uusi rakennus ensi kesäksi. Uusin eläinpuiston asukas on Pikkupanda hän on kyllä niin söpö pikkuinen nappisilmä. Ilmat suosi eläinpuisto kierroksen ajan, mutta yöllä sitten alkoi satamaan, aamulla oli aika kurjaa kun teltta piti saada kasaan ja kaikki oli märkänä. Piti olla reissussa vielä toinen yö mutta päätettiin ajella takaisin kotiin kurjan sää vuoksi. Samalla reissulla poikkesimme  myös Tuurin kyläkauppaan syömään ja shoppailemaan. Kaikki tytöt löysivät itselleen uudet koulurepun ja vähän muutakin. Minä löysin ihanan kesä hameen siitä on tulossa oma postaus. Tuurin kyläkauppa on meidän joka kesäinen pysähdyspaikka :) Miljoona tivolissa ei tällä kertaa ehditty poikkeamaan, mutta ensi kesänä sitten taas uudestaan.Näihin sateisiin tunnelmiin päättyy tämä lomaraportti !


Hanna

2 kommenttia :

 1. Onneksi pääsitte kierroksen tekemään kuivin jaloin :) Ihana pikkupanda. Ajattelinkin, ettei Ähtärissä aiemmin ole sellaista ollut!

  Oi, oi, koskahan sitä taas pääsisi käymään Ähtärissä. Edelliskesäistä reissua ajattelen kyllä lämmöllä. Tosi kiva käyntikohde, jossa aika meni kuin siivillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä hieno ilma kun kierrettiin :) jos yöpyy leirintäalueella niin pääsee samalla rannekkeella kiertämään vielä seuraavanakin päivänä, ähtäri on kyllä kiva paikka ihan kaiken ikäisille:).

   Poista

Kommentit piristävät aina :)