lauantai 11. heinäkuuta 2015

Ihastuttava pop up Cafe !

Ajeltiin eilen Porin  Reposaareen Pop Up kahvilaan maistelemaan herkkuja. Kesäkahvila Tyrniä ja Tyrskyjä toimii heinäkuun ajan Reposaaren päiväkodin tiloissa. kahvilasta saa myös erikoiskahveja ja ihania leivonnaisia, leivonnaiset oli todella hyviä ja niin kauniisti tarjoiltuna. Kahviksi valitsin suosittelujen perusteella Zebra Mocha erikoiskahvin mikä oli todella hyvää. Kahvilan pitäjä on Reposaarelainen Sari Kalliomäki hän kirjoittelee Ruokablogia maku.fi sivustolla. Kahvilan sisustukseen oli panostettu ja nähtävillä oli kaikelaista vanhaa tavaraa, astiat oli kauniita vanhoja kahvikuppeja ja kristallilaseja.  Suosittelen poikkeamaan ihastuttavassa kesäkahvilassa jos Porissa päin liikutte. 


Suloista viikonloppua, me suunnataan tänään hääjuhliin !

Hanna

6 kommenttia :

 1. Kaunis paikka! Luin kahvilasta joku aika sitten Sarin blogista :) Harmi, ettei ole tänä kesänä reissua sille suunnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä todella kaunis ja idyllinen paikka :).

   Poista
 2. Ihanan oloinen paikka. Harmillisen kaukana vaan. Vanhat astiat ovat todella kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat astiat on kyllä niin kauniita kaikkine yksitysikohtineen, henkivät sellaista vanhan ajan kiireetöntä tunnelmaa :)

   Poista
 3. Oli niin kiva nähdä :) ja neidit kasvaneet ihan hurjasti sitten viimenäkemän. Mukavaa kesän jatkoa teille, toivottavasti taas pian törmäillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli mukava nähdä, kiitos samoin sinne!

   Poista

Kommentit piristävät aina :)