torstai 9. heinäkuuta 2015

Tulevalle eka-luokkalaiselle sis. ale koodin !Pienen koululaisen kengät olisi hyvä olla vedenpitävät.
Kengät joutuu kovalle käytölle koulussa ja vapaa-ajalla, pääasia että sukat pysyy kuivina ja kengät on tukevat  ja mukavat jalkaan sekä helpot pukea.

Reimalla on nättejä  vedenpitäviä välikausikenkiä, tässä kaksi hyvää mallia tulevalle koululaiselle. Wetter tennareita löytyy monessa värissä ja mukana tulee kahdet nauhat perinteiset ja joustonauhat, joustonauhoja ei tarvitse edes solmia. Brush välikausilenkkarit on nyt alennuksessa puoleen hintaan, nämä ovat myös täysin vedenpitävät ja kevyet syksyn ulkoiluun, löytyy myös sinisenä. Meidän neidin siroon kapeaan jalkaan tilattiin nämä Brush lenkkarit koska näissä on hieman kapeampi lesti kun monessa muussa Reiman jalkineessa.

Nyt saat koodilla XTRASS15 -10% vielä alennusta jo alennetuista tuotteista, *Reimashop alekoodi voimassa 19.7. asti.
Takkeja on hyvä olla enemmän kuin yksi, tässä sateenpitävä Kiddo välikausitakki säälle kuin säälle tämä nyt hyvässä alessa ja kivat raikkaat värit. Toinen ihana välikausitakki Toisto on suunniteltu 70-luvun retro henkeen. Takki on kevyesti topattu, menee hyvin vielä viileämmille ilmoille ja muuntautuu myös talvikäyttöön näppärien nepparikiinnitysten avulla saat lisäkerroksen kiinnitettyä takin sisään. Meillä on ollut käytössä saman malliston haalari ja on todella kätevä, neiti pärjäsi sillä melkien koko viime talven. Me taidetaan laittaa tilaukseen vielä tämä takki tulevaan syksyyn. 
Tästä pääset katselemaan koko takki valikoiman * Lasten takit


Fleecetakit on näppäriä näistä  malleista löytyy neppari kiinnitys minkä avulla saa fleecen kiinnitettyä takkiin kiinni. Näissä nyt hyvä ale hinta vain 20,97€ Välikausivaatteiden alla on hyvä olla lämpimät alusasut nämä Play alusasut sopivat ympärivuotiseen käyttöön näistä löytyy myös UV-suojakerroin. 

Tästä pääset suoraan aleen *Reiman ALE osastolleHanna


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)