sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Uuden sadon porkkana cupcake!



Porkkana cupcake
(12 isoa)
 4 dl porkkanaraastetta
4 dl vehnäjauhoja  
 3dl sokeria 
2tl leivinjauhetta 
11/2 tl kanelia
100g voita
3 kananmunaa

Kuorrutus:
 sitruuna tuorejuustoa
1,5 dl tomusokeria
pähkinä rouhetta koristeeksi

Pese  ja kuori porkkanat hyvin (uuden sadon pieniä porkkanoita ei tarvitse kuoria) raasta porkkanat ja sekoita kuivat aineet keskenään ja sulata voi. Riko munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon porkkanaraaste sekä voi, lisää lopuksi kuivat aineet.
Paista 200c noin 20 min. Kuorruta jäähtyneet cupcaket sitruunatuorejuustolla ja koristele pähkinä rouheella.




Herkuttele hyvässä seurassa!


Hanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)