tiistai 28. heinäkuuta 2015

Välikausi vaatteet

Pieni tilaus vielä lähti *reima shoppiin pikku neidille. Tilaukseen lähti siis retro henkinen *Välikausitakki mikä on Reiman juhlavuoden mallistosta siinä on tikattu vuori ja muuntautuu myös hyvin talvikäyttöön. Sekä vettähylkivät ja lämpimät mutta muodikkaat *softshell housut  housut sopii hyvin kouluun ja vapaa-aikaan.
 Syksyn muita  uutuuksia pääset kurkkimaan *tästä linkistä.
 Reimatec brush lenkkarit tilatiin jo aiemmin ne olivat ihan loistavat neidin kapeaan jalkaan. Syksyn väri maailma pienelle koululaiselle tulee olemaan mustaa ja pinkkiä reppua myöden. Repustakin löytyy samoja värejä, reppu ostettiin Tuurin kyläkaupasta kesäreissun yhteydessä. Meillä muuten isommatkin neidit löysivät sieltä mieluiset reput kouluun. Vähän vielä asustetta tähän settin niin alkaa ulkovaate hankinnat olemaan kasassa.


(kuvat * reimashop.fi )


Pari viikkoa enää niin sitten ne koulut alkaa hieman jo jännitystä ilmassa! Miten onko lukijoissa paljon ekaluokkalaisten äitejä? Taidetaan me Äidit jännittää enemmän kuin pikkuiset koululaiset sitä ekaa koulupäivää :)


Hanna

8 kommenttia :

 1. Moikka! Täältä löytyy yksi tulevan ekaluokkalaisen äiti :) Juuri omassa blogissani pohdin, mitä ekaluokkalaiselle pitäisi ostaa. Ihanan jännittävä aika edessä, sekä tytöllä että äidillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva kuulla pitääkin tulla katsomaan postaus, jännitystä tosiaan on ilmassa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestä ja malli on niin kiva hieman pitempää mallia kuin monet muut takit.

   Poista
 3. Meillä samistellaan teidän neidin kanssa. Meillä tosin on kokovuoritettu versio takista. Jos syksy ja talvi on yhtä lauha kuin viime talvi, niin noilla Reiman ohuilla pärjää aika pitkään :D Housut on ihan loistavat. Aika vähän oli toppahousuille koulussa tarvetta, kun noitten ulkoiluleggareitten alle mahtuu kuitenkin ohut kerros vaatetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä muistelinkin että olen lukenut housuista kehuja sinun blogista, miten muuten koko pitää paikkansa noissa housuissa onko kovin suurta mallia?

   Poista
 4. Meilläkin on tehty hankintoja tulevalle ekaluokkaiselle ja juuri tänään kävästin Reima Outletista hakemassa takin syksyyn. Nuita housuja siellä hipistelinkin, vaikuttivat tosi kivoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että housut vaikutti kivoilta toivotaan että koko menee nappiin :)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)