sunnuntai 30. elokuuta 2015

Arvonnan voittajat!


Elokuun viimeisiä päiviä viedään, eilen käytiin ihailemassa upeaa ilotulitusta. Meillä ei venetsilalaisia olla juhlittu muuten, mutta ollaan aika monena vuonna käyty katsomassa kaupungin mahtava ilotulitus eikä se tänäkään vuonna pettymystä tuottanut aivan mahtavat ilotulitteet valaisi koko yö taivaan. 

Reiman arvonta on nyt suoritettu ja jumppapussien voittajat ovat:

Minna
ja
SariM

Arvonta suoritettiin perinteisellä lippu arvonnalla.
Kiitos kaikille osallistujille!
Onnea vielä voittajille ja kurkkailkaa mailianne.

Hanna

8 kommenttia :

 1. Upea ilotulite!

  Me vietettiin ihan omia venetsialaisia mökillä ja pistettiin mm. tramppa kasaan. Ilotulitteita ei kyllä kukaan sen kunniksi ampunut! :D

  Onnea voittajille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upeat ilotulitteet, huomenna sitten jo syyskuu, mukavia syyspäiviä sinne!

   Poista
 2. Tännepäin nuo venetsialaiset on vasta rantautumassa. Tänä vuonna vasta toista kertaa oli naapurilähiön rannalla juhlaa ja ilotulitusta. Olihan se käytävä katsomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä miten paljon on eroa paikkakunnittain näissä juhlien vietoissa.Mukavaa että pääsitte katsomaan sielläkin ilotulitusta. Mukavia syyspäivä Kikka!

   Poista
 3. Joskus onnistaa :) Kiitos! Meidän melkein naapurissa oleva hotelli järjesti ensimmäisen kerran Venetsialaiset savolaiseen malliin. Paljon kynttilöitä ja kokko järvessä. Tunnelma oli kyllä ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Minna! Teidän venetsialaiset kuullostaa tosi kivalta tapahtumalta oikein kokko ja kaikki vau! Mukavaa syyskuun alkua!

   Poista
 4. Hei! Olipa kiva yllätys näin maanantai aamuun!
  Laitoin äsken sinulle Hanna sähköpostia!
  Kiitokset vielä tätäkin kautta ja hyvää alkavaa syksyä koko perheelle!
  Tv; Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että sain piristää näin heti maanantaina :) Sain sähköpostia ja välitin eteenpäin kiitos. Samoin sinne mukavaa syyskuun alkua!

   Poista

Kommentit piristävät aina :)