lauantai 1. elokuuta 2015

Heinäkuu kuvina!Heinäkuun kuvakollaasi, pieniä retkiä, yhdessä oloa, vw-tapahtumia, juhlia ja vaikka mitä, näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa heinäkuu ja valmistautua elokuuhun. Oikein hyvää elokuun alkua. Nautitaan jokaisesta päivästä ja toivotaan lämmintä elokuuta.

 Loppuun vielä ajatus parempaan arkeen.
 Kirjasta Sisäinen voima 365 ajatusta parempaan arkeen (Jenny Belitz -Henriksson )

Elämä on yllätys
Kun aamulla avaat silmäsi, mieti, miten voit nauttia alkavasta päivästä eniten. Usko, että paras tapahtuu, kun olet ystävällinen muille. Kiirettä ei tarvitse olla kuin korkeintaan ajatuksissasi. Kun keskityt tekemiseen, oli se sitten mitä tahansa, ikkunanpesusta, juoksemiseen tai työnteosta, haravointiin, päiväsi on varmasti hienoin mahdollinen. Tänään fiiliksesi ovat käsin kosketeltavan energiset, pysähty ja tuunista se!. Isoja asioita tapahtuu ja on tapahtumassa, kaiken aikaa. Pidä silmäsi auki ja ota asiat vastaan sellaisina kuin ne tulevat. Saatat yllttyä iloisesti monta kertaa.

Energiaa elokuulle !!!

Hanna

6 kommenttia :

 1. Ihania kuvia ja hyviä ajatuksia!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja niin pirteitä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttävä heinäkuu!

  Itselläni heinäkuussa tapahtui jotain käsittämätöntä ajantajun suhteen. Heinäkuun alun retkeilyt ja loma tuntuvat tällä hetkellä tosi kaukaisessa menneisyydessä tapahtuneilta asioilta, vaikkei niistä ole aikaa kuin viikkoja. Heinäkuu tuntui muutenkin pitkältä, vaikka yleensä kesä menee hujauksessa. :D

  Energiaa elokuulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kati :) minusta taas tuntui että heinäkuu meni yhdessä hujauksessa, toivotaan lämmintä elokuuta!

   Poista

Kommentit piristävät aina :)