tiistai 25. elokuuta 2015

Pupu fanille !

(Kuvat H&M)

H&M valikoimista löytyy ihania pupu aiheisia sisustus juttuja. Meidän pikku neiti tykkää kovasti kaikista pupuihin liittyvistä jutuista, onhan ne aika hellyyttäviä ja ihania kyllä. Yllätyin kuinka kivoja uutuuksia oli tullut h&m valikoimiin. Kuminauha lakana oli hyvä löytö, tälläisen taidan tilata neidin sänkyyn, lakanaa löytyy myös tähti kuviollisena. Liitutaulu on myös hauska pienen koululaisen huoneeseen ja pupu valokuvakehys sekä pieni hylly vaikka tärkeille postikorteille. Huomasin muuten että 26.8 asti valikoiduista tuotteista saa jopa -50% alennusta eli nyt kannattaisi laittaa tilausta menemään.
Olen ajatellut hieman uudistaa eka-luokkalaisen huonetta pienillä yksityiskohdilla ja näistä kivoista sisustus jutuista voisi aloittaa, mutta täydellisen päiväpeiton ja maton metsästys vielä jatkuu. Vinkkejä?

Mukavaa päivää!!

Ps.Muistakaa osallistua Reiman arvontaan edellisessä postauksessa!!

Hanna1 kommentti :

  1. Ihania pupujuttuja! Me ostettiin koululaisen huoneeseen sellainen korkeanukkainen matto ja se idea kyllä osoittautui varsinaiseksi älynväläykseksi...esim. legojen tekeminen (ja lähinnä niiden poiskorjaaminen) on aika tuskaa :D Että suosisin ehkäpä tasapintaista mattoa, jos sellaisen ostoa harkitset :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)