keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Syksyä äidille!


Keräsin kollaasiin *House of brandon verkkokaupasta omia suosikkeja syys pukeutumiseen. Itse tykkään maanläheisistä väreistä ja rennosta pukeutumis tyylistä. Uudet lenkkarit olisi hankinta listalla ja nämä *Niken kaishi lenkkarit olisi aika kivat sopii asun kuin asun kanssa. Vero modan ihana *Hapsu neulejakku sopii hyvin farkkujen, legginssien kanssa tai vaikka pitkän hameen kaverina. Viinipunainen väri houkuttelee aina näin syksyn tullen nämä *Pieces legginssit sopii hyvin hapsullisen neulejakun kanssa. Lämmin villakangastakki on syksyn ja talven pakoillinen hankita ja minä valitsisin tämän *Vilan villakangastakin mistä löytyy myös huppu, mikä on minun mielestä kätevä kylmällä viimalla sujattaa päähän. Eli takissa pitää olla ehdottomasti huppu. Raidallinen väljä neulepaita on ihana pukea päälle leggareiden kanssa minä valitsisin tämän *Sarah loose pullover knit neuleen sama neule löytyy myös mustavalkoisena. Huiveja ei koskaan ole liikaa eli niitä löytyy kyllä ennestää kaapista, mutta silti aina uusi huivi on niin ihanan pehmeä ja lämmin tässä kaksi minun suosikkiani eli *Kial Long Scarf Chipmunk ja* Ramilla Tube Scarf Whitecap Gray

House of brandonilla on muuten ilmainen toimitus ja palautus voit myös kerryttää ostoksista bonuksia ja voit käyttää niitä tilauksissasi. Toimitukset ovat nopeita 1-2 päivää tilauksesta.

(*sisältää mainoslinkkejä )

Tänään oli muuten syksyn ensimmäinen viileä aamu meillä näytti mittari +3 astetta hrr.. pipot ja hanskat piti kaivaa kaapista esiin. Itse kyllä tykkään syksystä ja kuulaista syyspäivistä, raikkaasta ilmasta ja luonnon vaihtuvista väreistä. 
Mukavaa viikon jatkoa!


Hanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)