keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Joko joulua?

Joulu on niin äkkiä etten käsitä mihin aika kuluu? H&M joulukuvastoa selaillessa silmäni osui kivaan joulukalenteriin, jokaiseen joulukuun päivään voisi laittaa pienen yllätyksen koko perheelle. Tai vaikka paperille kirjoitetun viestin, että tänään illalla leivotaan tai katsotaan jouluelokuva ym. Jonain päivänä taskusta voisi löytyä vaikka pyyntö ilahduttaa naapuria jollain mukavalla tavalla ym.

Mummu on ostanut joka joulu miedän lapsille ne perinteiset suklaakalenterit niin taskukalenteri olisi kiva lisä koko perheen joulunodotukseen. Onko teillä joitain perinteitä joulukalenteriin liittyen? Olisi mukava kuulla? Meillä muuten isommat tytöt on toivoneet Bodyshopin tai Glitterin joulukalenteria, mutta ne on aika arvokkaita ostaa. Vai kenties perinteinen kuvakalenteri?

Joko sinulla on joulu mielessä? Minun joulu suunnitelmat alkavat yleensä sillä että etsin kaapista vanhat joululehdet ja kirjat ja ehkä ostan pari uuttakin lehteä ja alan suunnitelemaan siltä pohjalta mikä on tämän vuoden joulun värimaailma, menu, lahjatoiveet, mahdolliset askartelut ym.( kuvat H&M )


Nyt lähden tunnelmoimaan ja sytyttämään kynttilöitä, ulkonakin on jo niin pimeää kovin aikaisin illalla.


Hanna
4 kommenttia :

 1. Ihania jouluisia inspiraatiokuvia :) Mä en osaa oikein vielä ajatella joulua, joka on todellakin erikoinen tilanne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tämä syksy on niin nopealla tahdilla mennyt että tuntuu ettei ehdi perässä pysyä :).

   Poista
 2. Ihania joulun odotus tunnelmia täällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se joulun odotus lähtee mukavasta fiiliksestä ja tunnelmasta.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)