tiistai 20. lokakuuta 2015

Porkkana-fetajuusto sosekeitto


Porkkana-fetajuusto sosekeitto

500 kg porkkanoita
1 sipulia
1 luomu kasvisliemikuutio
100g fetajuustoa
1 dl ruokakermaa


Kuori ja pilko porkkanat ja sipulit. Kiehauta vesi ja lisää paloitellut porkkanat ja lohkotut sipulit sekä kasvisliemikuutiot. Keitä kypsiksi ja kaada keitinliemi talteen. Soseuta sauvasekoittimella porkkanat ja sipulit lisää keitinlientä sen verran että saat keitosta sopivan paksuista. Soseuta fetajuusto keiton joukkoon ja lisää kerma, kiehauta keitto vielä ja lisää tarvittaessa keitinlientä.

Nauti tuoreen leivän kanssa!



Meillä on tällä viikolla syysloma ja lomalaisille olen tehnyt helppoja ruokia lämmitettäväksi aamupäivisin, kun itse olen töissä. Sosekeitot on meidän tyttöjen lemppari ruokia. 

Mukavaa syyslomaa!


Hanna



2 kommenttia :

  1. Hyvältä kuulostaa! Ps. Huomasitko muuten, kun linkitin sut 12.10.15 postaukseeni :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi huomasin nyt kun kerroit, en ole ehtinyt muiden blogeihin koko viikkona.

      Poista

Kommentit piristävät aina :)