tiistai 6. lokakuuta 2015

Talvikengät lapselle?Talvikenkä pohditaan pienelle eka-luokkalaiselle? onko teillä jo talvikengät hankittuna?
Pienen koululaisen kenkien pitää olla ehdottomasti helpot ja nopeat pukea jalkaan.
Veden pitävyyskin olisi plussaa ja lämpimät tietenkin, niin lämpimät että jos villasukat unohtuu jalasta niin siti tarkenee, eikä ala pikkuisia varpaita palella. Koon pitää olla sopiva ei liian isot eikä pienet, isoilla on hankala kävellä ja liian pieneissä kengissä alkaa äkkiä varpaat palelemaan.
Nyt kysyisin teidän pienten koululaisten äideiltä, minkälaisia kenkiä hankitte tai olette jo hankkineet lapsille? Siitä kun sattuu olemaan muutama vuosi aikaa kun meidän isot neidit oli pieniä koululaisia, muistelin että silloin valinnan varaa oli paljon vähemmän. Kuomat taisi olla silloin suosituimpien talvisaappaiden listalla.
Nämä kengät löytyy *Reiman verkkokaupasta kengät näyttää lämpimiltä ja helpoilta pienen koululaisen pukea jalkaan nopeallakin aikataululla välitunnille mennessä. Suosikeiksi meillä nousi neidin mielestä ulkonäön perusteella nämä* FRISK talvikengät Wetter kengistä on nyt kehitelty kiva talvimalli lämpimällä vuorella, mutta onkohan nämä tarpeeksi lämpimät kovalla pakkasella?

Nämä kengät löytyvät pikkujalat.fi verkkokaupasta sieltä löytyy niin ihania kenkiä että äidin pää menee ihan pyörälle :)

Kuvan kenkiä löydät esim.* Spartoo.fi verkkokaupasta Crosilla on paljon kivoja talvikenkiä nämä *kids crocband gust boot saappaat ovat pehmeät, lämpimät ja miellyttävät lapsen pukea.

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

Pakkasia odotellessa, meillä näytti aamulla -4c että kyllä se talvi sieltä tulee!

Hanna


4 kommenttia :

 1. Mä oon tykänny superfit, bisgaard ja osasta (taipuisista) vikingin goreista missä tarrat. Nyt isompi on vaan ottanu sen mallin ettei avaa tarroja niin pohdin myös popilla myynnissä olevia kavatin talvisaappaita ilman tarroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään että Popilla on myynnissä kavatin kenkiä, kiitos tästä vinkistä :).

   Poista
 2. Meillä tyttö kenkäilee suurimmaksi osaksi viime talven kengissä, koska jalka ei ole ainakaan vielä ottanut kasvuspurttiaan. Jotain uuttakin hankin, kun halvalla sain, nimittäin Sorelit. Ovat vähän raskaanoloiset, mutta käytössähän se selviää, miten toimivat. Helppous tosiaan ennen kaikkea näillä pikkukoululaisilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soreleita olen miettinyt, mutta samaa olen kuullut, että ne ovat hieman raskaat jalassa.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)