torstai 1. lokakuuta 2015

Tex Mex menun enchiladat !

Enchilada -liha
15 hengelle

800g jauhelihaa
2 sipulia
öljyä
4 valkosipulinkynttä
4 chiliä
2 tlk luomu tomaattimurskaa
2 valkosipuli suolakurkkua
pippurisekoitusta
suolaa
2 prk ranskankermaa
300g juustoraastetta
4 dl ruokakermaa
15 tortillapohjaa

Paista jauheliha pannulla, pilko sipulit ja valkosipulit, suolakurkut ja hienonna chilit. Lisää jauhelihan joukkoon paistumaan. Lisää myös tomaattimurska ja mausteet sekä viimeisenä ranskankerma anna kastikken kiehua miedolla lämmöllä 5-10 min.
Voitele sopivankokoinen vuoka ja täytä jokainen tortillapohja jauhelihapaistoksella, kieri rullalle ja asettele vuokaan vieri viereen. Kaada päälle ruokakerma ja kuorruta juustoraastella. Paista vuokaa uunissa 225c.noin 15-20 min niin että juusto saa väriä pintaan.

Nauti salaatin kanssa hyvässä seurassa!



Enchilada - kasvis
vegaaninen, maidoton
10hengelle

2 isoa kesäkurpitsaa
3-4 porkkanaa
1 rasia (400g) baby pinaattia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1-2 valkosipuli suolakurkkua maun mukaan
1 tkl luomu tomaattimurskaa
hermabare yrttisuolaa maun mukaan
pippurisekoitusta
1/2 rasia tofutti tuorejuustoa tai vaihtoehtoisesti 1 prk oatly kaura-ranskankermaa
10 tortilla pohjaa
1 prk oatly kaura ruokakermaa
200g violife juustoa raastettuna

Raasta kesäkurpitsat ja porkkanat, huuhtele pinaatin lehdet. Silppua sipuli ja valkosipuli sekä suolakurkku.
Lorauta oliiviöljyä pannulle ja kuullota aineet käännellen nopeasti  pannulla. Lisää mausteet, tomaattimurska ja tuorejuusto vihannesten joukkoon. Hauduta seosta 5 min. Täytä tortillapohjat, täytettä yhteen pohjaan ei tarvitse laittaa kuin yksi kauhallinen ja kääri rullalle öljyllä voideltuun vuokaan, kaaada päälle kaurakerma ja raasta juustoa tortillarullien päälle. Paista uunissa 225c noin 15-20 min.Kunnes juusto saa väriä pintaan.

Nauti salaatin kanssa hyvässä seurassa!

Hyviä ruokailu hetkiä!

Hanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)