perjantai 20. marraskuuta 2015

Blogini tarina!

Sain tässä jokin aika sitten kivan haasteen Susannen blogista kiitos kivasta haasteesta! Haasteessa pyydetään kertomaan oman blogin tarina ja haastamaan neljä bloggaajaa kirjoittamaan oman tarinan.

Blogia olen kirjoittanut aika monta vuotta eli 2010 vuodesta asti. Tämän vuoden alussa tuli täyteen jo viisi vuotta. Ennen oman blogin aloittamista olin jonkin aikaa lueskellut muutamia blogeja säännöllisesti kotiäidin ajankuluna :). Omaa blogia aloin kirjoittamaan miehen avustuksella ja innoittamana. Ensimmäisen vuoden aika blogin kirjoittamisesta tuli harrastus sellainen mukava harrastus kotiäidille. Kirjoittamisesta tuli yhä tärkeämpää kun sai uusia lukijoita ja ihan oikeasti huomasi sen että joku lukee minun juttujani.

Yksi blogini merkittävimmistä käännekohdista on ollut se kun minut kutsuttiin mukaan Blogirinkiin. Blogirinki Median blogaajana olen ollut nyt kolmisen vuotta ja meillä on ihan mahtava porukka. Blogeja löytyy moneen lähtöön jokaiselle lukijalla löytyy varmasti mielenkiintoista lukemista. Blogirinkiin kuuluu leivonta, -ruoka, -hyvinvointi, -lifestyle ja perheblogeja.  Kannattaa käydä tutustumassa monipuoliseen blogi tarjotaan!

Lapsen ovat kasvaneet ja aiheet hieman muuttuneet vuosien myötä, aivan ihanaa kun muutamat blogi ystävät ovat pysyneet mukana vuodesta toiseen, kiitos teille! Kiitos myös kaikille ihanille lukijoille, ilahdun jokaisesta kommentista!

Muutamaan otteeseen on käynyt mielessä että kuinka pitkään jatkan, riittääkö aiheita vuodesta toiseen? Mutta nyt ainakin vielä mennään näin eteenpäin. Mielenkiintoista näiden vuosien aikana on ollut seurata blogien kehittymistä. Valtava suosio ja blogien kaupallistuminen on tätä päivää yhä kiihtyvämmällä tahdilla. Paljon on myös lisääntynyt ammatti bloggaaminen. Some kanavien lisääntyminen on noussut viimeisen kahden vuoden aikana todella paljon ja näiden kautta päästään lähemmäksi bloggaajaa ja pystytään seuraamaan tiiviimmin blogeja monien eri kanavien kautta. Toisaalta hyvä vai huono? Kommentointi blogeihin on  ainakin vähentynyt koska yhteyttä voidaan pitää monen eri kanavan kautta.


HAASTEEN SÄÄNNÖT:
Haasteen saatuasi kirjoita oma tarinasi blogissasi: Miten blogi sai alkunsa, kuinka se kehittyi ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia?

Tämän jälkeen haasta neljä (4) bloggaajaa kirjoittamaan oma tarinansa.

Lopuksi, mikäli olet mukana Instagramissa, käy lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.
#blogitarina-haasteen käynnisti Kototeko-blogi

Haaste lähtee minulta
 Murulit blogiin
La Petite Princesse blogiin
Mehukekkerit blogiin
Suklaamarenki blogiin Sosiaalinen media menee hurjaa vauhtia eteenpäin ja perässä pitäisi pysyä. Ajattelin nyt tähän loppuun laittaa vielä linkkejä mistä eri Sosiaalisista medioista blogiani voi seurata.

Instagramista löydät nimellä tyttotriontalossa

Snapchatista löydät nimellä tyttotrio4 kommenttia :

 1. Kiva kun otit haasteen vastaan:) Oli mukava lukea blogisi tarina♥ Olen seurannut blogiasi jo vuosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne, blogi ystäviä ollaan monen vuoden ajalta :) Hyvää viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Kiva kuulla näitä tarinoita blogien takana. Mukava haaste.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)