maanantai 16. marraskuuta 2015

Lähi metsässä ja Reimatec hanskoihin ale vinkki!Suomen talvi, märkää, vettä. kuraa?? Sitä se nyt näyttää olevan ainakin täällä etelässä. Toivotaan että lunta saadaan hyvinkin pian, lasten kanssa pihalla ei juurikaan tekemistä ole tähän vuoden aikaan. Lunta kaivataan! Me lähdettiin lähimetsään metsäretkelle tarkoituksena hakea pieni pikkujoulu kuusi ja testata näiden Reimatec kiito hanskojen ominaisuuksia. 

Pieni kuusi löydettiin Mummulan metsästä. Reimatec hanskat todettiin lämpimiksi ja vedenpitäviksi, neiti oli ihan innoissaan uusista hanskoista ja olivat juuri sopivan kokoiset pieneen käteen. Jokainen lammikko piti tarkkaan tutki matkan varrella, yöllä oli satanut ja metsässä oli muutenkin tosi märkää. 

Neidin suosikki takki on ollut koko syksyn ajan *Välikausitakki Taag kevyesti topattu takki on pitänyt pienen koululaisen lämpimänä niin sateessa kun pikku pakkasella. Takista saa vielä lämpimän kiinnittämällä takin sisälle fleece takin play Layers neppari kiinnityksen avulla. Ulkoilu housuina on käytetty *Soft shell Idea housuja nämä "farkku" henkiset housut neiti pukee aina mielellään ulos lähtiessä.

Reimalla alkoi nyt clubi etu kampanja missä saat -25% kaikista Reimatec merkkisistä hanskoista,- välikausi ja talvirukkasista nyt mukavan alennuksen, kampanja on voimassa 30.11.2015 asti. Nyt kannattaa hyödyntää hyvä tarjous ja liittyä Reima Clubiin  ja tilata vaikka pukin konttiin muutamat Reimatec hanskat, niille on taatusti aina tarvetta.


(*Yhteistyössä Reima)2 kommenttia :

  1. Ihania ulkoilukuvia! Meille tuli testiin samaiset hanskat. Hyviltä vaikuttavat ja se nyt oli ihan odotettuakin, kun Reimatec on kuitenkin tuttu ja turvallinen juttu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kati :) Reiman laatuun yleisesti olen ollut viimeisen parin vuoden aikana todella tyytyväinen ja melkein kaikki ulkoiluun tuleekin hankittua Reimalta varsinkin pienimmälle neidille, isommilla kun on jo omat vaate juttunsa. Sinulla oli myös kiva postaus hanskoista!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)