torstai 17. joulukuuta 2015

Edes hieman..Saatiin sitä lunta edes hieman.. vihdoin ja viimein. Taitaa kyllä sulaa pois aika nopeasti jos viikonlopun säätiedotusta on uskominen, viikonlopulle luvattiin +10 astetta lämmintä.


Lumiukkoa tekemään piti mennä heti koulun jälkeen, ilo pitää ottaa irti heti pienestäkin lumi määrästä. Ihanan valoisaa edes hetken ulkona!
Sain kun sainkin Amarylliksen ekan kerran kukkimaan uudelleen, tämä on siis viime vuonna saatu amaryllis mikä eleli kesän ulkona terassilla ja toin sitten kukkasen sisälle syksyllä ja nyt se kukkii niin kauniisti ! Säilytättekö te sipuli kukkia yleensä seuraavaan vuoteen? Itse en ole mikään viherpeukalo ja meiltä ei montaa viherkasvia löydy, koska yleensä kastelen niitä liikaa tai liian vähän, mutta sinnikkäästi ainakin yritän, ostetaan sitten uusi kukka kuihtuneen tilalle :).Nyt toivottelen tonttu joukon kera mukavaa loppuviikkoa!
Me päästään tänään koulun joulujuhlaan!

Hanna

5 kommenttia :

 1. Oi ja voi kunhan tännekin saataisiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole enää täälläkään lunta.. valkoinen maa on jo menneen talven lumia :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Jotenkin nyt on sellainen fiilis, että jokaisesta lumihetkestä pitäisi olla ottamassa kuvia, kun onni kestää aina kerrallaan vaan niin pienen hetken. Täälläkin on jo toissapäivänä satanut lumi sulanut kamalaksi loskaksi. Ja vettä luvassa taivaalta... Saan vaan nähdä, tuleeko valkea joulu. Alkaa vähän epäilyttää :/

  Mutta ihania kuvia! Ja komea amaryllis. Itse en ole uskaltanut vielä mistään jouluisista kukista haaveilla, kun pysyvät taas elossa vain pari päivää :D

  Mukavaa joulun odotusta! Ei ole montaa päivää enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, tänään on jo vettä satanut koko päivän, eli se siitä lumesta! Amaryylis on kyllä niin komea ja muutenkin kaunis kukka, samoin sinne hyvää joulun odotusta!

   Poista
 3. Täälläkin meidän neiti teki vielä perjantaina lumiukon pihaan. Kohta onkin sitten taas kaikki lumet sulaneet pois :( .. Vahvasti näyttää ettei tule valkea joulu. Täytyy siis keskittyä joulun muihin ihaniin puoliin (kunhan nyt vielä paranisin tästä flunssasta ja kuumeesta). :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)