tiistai 8. joulukuuta 2015

Sisäinen timantti ajatuksia parempaa arkeen!Sisäinen timantti 365 ajatusta parempaa arkeen oli Jenny Belitz-Henrikssonin kirjoittama teos joka on jatkoa Sisäinen voima teokselle.  Tässä aivan ihana joululahja idea ystävälle, äidille tai siskolle. Kirjan voit tilata esim. Adlibris kirjakaupasta.

Kirja antaa ajateltavaa arjen keskellä, tukee monessa tilanteessa. Sisäinen timantti kohtaa tunteita, läsnäoloa ja rakkautta. Näin joulun alla monilla on kiirettä ja monet tuntee riittämättömyyden tuntemuksia töissä ja kotona. Kirjan sivulla 278 puhutaan siitä miten joulumieli olisi joka päivä.

Sinäkin voit tehdä pieniä tekoja eikä sinun tarvitse pelastaa koko maailmaa kerralla. Kun jokainen meistä tekee edes jotain pientä, siitä syntyy ihan valtava virta. Eikä avun tarvitse aina olla aineellista. Sinäkään et ole niin köyhä, et aineellisesti, henkisesti tai ajallisesti ettetkö voisi toisen hyväksi
 tehdä edes jotain pikkiriikkistä.

Usein joulun alla herää upea joulumilei ja haluat jeesiä pulassa olevia. Olisipa hineoa että tuon auttamisen toki mitoitettuna omiin voimiiisi, aikaan ja jaksamiseen, ottaisit ihan tavaksi, omassa arjessa. Ei tarvitse olla joulu että voit auttaa heitä, jotka sitä tällä hetkellä eniten tarvitsevat.

Joka päivä voit tehdä jotain pientä. Sinunkin tuttavapiirissä lienee heitä, jotka avustasi ilahtuisivat.

Huomioi toisia enemmän. Pidä tavaratalon ovea auki perässäsi kulkevalle. Auta ja tee pieniä arjen hyviä tekoja sen takia, että haluat hyvää toisille. Herää uuteen päivään sillä ajatuksella, että tänäänkin voit tehdä jotain hyvää ja käyttäytyä niin , että ihmisille ympärilläsi tulee iloinen mieli.

Mitä sinä voit tehdä juuri nyt, jotta ilostuttaisit jotakuta? Miten voisit säteillä vielä enemmän rakkautta?

Tee tästä päivästä mahdollisimman hyvä niin itsellesi kuin muillekkin.

(teksti kirjasta Sisäinen timantti)
(Kirja saatu arvostelu kappaleena kustantaja readme.fi)"Tavallista arkea ei olekaan"


Hanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)