perjantai 1. tammikuuta 2016

Uuden vuoden marenki leivokset


Päärynä marenki leivokset

4 valkuaista
2 dl sokeria

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi, pursota marengit pellille leivinpaperin päälle ja paista 125c noin 1 tunti.
Marenki leivosten päälle sopii marjat, hedelmät, rahka, kerma ym.

Minä laitoin tällä kertaa maustettua vaniljarahkaa ja säilykepäärynöitä sekä hieman kinuskikastiketta.

Nämä suussa sulavat leivokset voisi siis tehdä ihan oman maun mukaan.





Oikein hyvää vuoden ensimmäistä päivää!

Hanna




4 kommenttia :

  1. Ihanat on leivokset ja päärynä sopii varmasti täydellisesti, kaikkia hilloja onkin tullut kokeiltua, mutta päärynä vielä koklaamatta :). Oikein mukavaa ja herkullista uutta vuotta teille. Minä palauduin toisen blogin kanssa tänne bloggerin puolelle, kun on sitten toistenkin seurailu ja kommentointi helpompaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sarppu,Hyvää uutta vuotta myös sinulle ja perheellesi. Kiva kun olet palannut myös bloggeriin, Maku sivuilla käynkin aina ihastelemassa sinun herkkuja.

      Poista

Kommentit piristävät aina :)