torstai 17. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen leivonnaisia!


Pääsiäisen leivonnaisista ehkä suosituin ja perinteinen herkku on rahka täytteinen leivonnainen.

 Tässä kaksi hyväksi todettua ohjetta.

Ananas rahkapiirakka

pohja
100g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte
1prk ananaspaloja
1 prk rahkaa
1 1/2 dl täysmaitoa tai kermaa
2 munaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi lisää kanamuna ja kuivat aineet.
Voitele piirakka vuoka ja taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
Valmista täyte: Sekoita kanamunat rahkan ja kerman joukkoon vispilällä lisää vaniljasokeri ja sokeria oman maun mukaan.





 Tästä pääset persikka rahka piirakan ohjeeseen, vanha postaus muutaman vuoden takaa, mutta todella mehevä ja maukas piirakka pääsiäisen kahvipöytään.



Mukavaa Pääsiäisen odotusta!

Hanna


5 kommenttia :

  1. Riittääks ananaksia yks purkki. Tuossa ei sitä kerrottu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, tuota ananasrahkapiirakkaa vois kokeilla. Vaikuttaa raikkaalta. :)

      Poista
  2. Hyvältä kuulostaa ja näyttää! Mukavaa pääsiäisen odotusta! Tänään lapset pääsevätkin virpomaan :).

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)