tiistai 26. heinäkuuta 2016

Kesä terveisiä!Kesäterveisiä!
Meillä on nyt juhlat juhlittu tältä kesältä vanhin neiti päässyt ripille ja rippijuhlat vietettiin oikein aurinkoisessa säässä. Ollaan myös juhlittu keskimmäisen neidin 14-v.synttäreitä, sekä päästy juhlimaan myös ihania sukulaisten kesähäitä.

 Ollan tehty pieniä reissuja vähän joka välissä kun töistä olen saanut vapaata, Ollaan käyty Tuurin kyläkaupassa jokavuotisella kesä reissulla, sen on jo perinne mistä ei vaan voi luopua, tällä kertaa oltiin ihan päivä retkellä. Itse kauppias Vesa muuten käveli meitä vastaa kauppakäytävällä :).

Helsingin reissu oli kiva kulttuurielämys, meidän lapset kun ei olleet ikinä matkustaneet raitiovaunulla tai metrolla ja niillähän sitten ajeltiin ympäri Helsinkiä, siinä oli jo elämystä kerrakseen ainakin pikku-neidille. Isoimmalla neidillä sitten taas oli toiveita käydä tietyissä kaupoissa ja niin me sitten etsittiin niitä pitikin Helsinkiä :) Toisena Helsinki päivänä oltiin Korkeasaaressa, siitä tulossa vielä oma juttu.


Pienin neiti on ehtinyt sitten Isän kanssa rannalle ja leikkipuistoon Äidin ollessa töissä.
Ollaan myös herkuteltu ja syöty ulkona sekä ajeltu kesä autolla. Viikonloppuna olisi taas kiva reissu tiedossa, kaksi päivää vielä töitä niin sitten on viisi vapaa päivää edessä!
Aurinkoisin terveisin !

Hanna

1 kommentti :

  1. Kiva lukea teidän kesäkuulumisia :). Onpas tytöt kasvaneet kovasti! Äkkiä tämä aika menee. Monta vuotta olenkin jo seurannut teidän perheen elämää täältä blogistasi :). Niin ja ollaanhan kerran nähtykin :).

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)