tiistai 30. elokuuta 2016

Kuulumisia :)Arjen ihanuus ja kurjuus... viikot vierii liian lujaa välillä tuntuu että ei ehdi mitään muuta kuin käydä töissä ja piipahtaa kotona. Elokuussa tein päätöksen mitä olen miettinyt jo oikeastaan koko kesän. Jättäydyin pois Blogiringistä, jotkut lukijat on tainneet huomata blogiringin logon ja linkkien hävinneen sivupalkista. Nyt ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa kirjoittaa blogia säännöllisesti ja sellaisella tahdilla mitä itse haluaisin ja koen että annan tilaa muille innokkaille bloggaajille.

 Onko nää nyt niitä ruuhkavuosia KÄÄK!!!  Blogia en ole kuitenkaan lopettamassa tämä vaan on henki reikä edelleen.. mutta nyt kirjoittelen jatkossa vain silloin kun kirjoittaminen tuntuu hyvältä ja saan siitä hyvää energiaa :) Toivottavasti suurin osa lukijoista pysyy silti mukana menossa ja uuden lukijat on aina tervetulleita! Toivoisinkin enemmän kommentteja, kommentti kenttään voi jättää vaikka vaan pienen tervehdyksen käynnistä, ei ole mikään pakko jakaa mielipiteitä ym.

Blogin aiheet vaihtelee jatkossakin aiheesta toiseen :)Aurinkoista syksyn alkua teille kaikille ihanille blogini lukijoille.

 Kiitos vielä innostavalle blogiringin porukalle näistä kaikista vuosista, ihan mahtava tiimi!

Hanna

2 kommenttia :

  1. Minä jätän aina silloin terveiset, kun on jotain sanottavaa. :)
    No nyt sanon että kärpässieni taitaa olla tällä hetkellä kuvatuin aihe blogeissa. :)
    Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)