tiistai 9. elokuuta 2016

Yleipuhdistusaine MPD Forever aloe vera!
Olen nyt kolmen kuukauden ajan pessyt meidän perheen pyykit tällä Forever aloe MPD yleispuhdistusaineella. Huuhteluainetta ei tarvita, pyykistä tulee pehmeää, puhdasta ja raikasta. Pesukoneelliseen suosittelen laittamaan 5-10 ml, kyllä näin pieni määrä riittää pesemään koneellisen pyykkiä! (Pesuaine määrä riippuu hieman pyykin likaisuudesta ja pesukoneen täyttö määrästä) tämä on erittäin tiivistettyä ainetta. Kokeilemalla saat tietää mikä määrä on riittävä pesemään sinun pyykit, aine on todella vaahtoavaa että ei kannata laittaa liikaa missään nimessä.

Tuote on ympäristöystävällinen ja ekologinen sekä iholle että ympäristölle. Samalla aineella voit pestä niin lattiat kuin pyykit ja kaikkea siltä väliltä, sopii myös auton pesuun. Meiltä löytyy suihkepullosta laimennettua seosta aina valmiina, millä pyyhitään pöydät, pestää silmälasit, peilit, ikkunat ym. Säästät myös kaappi tilaa et tarvitse enää monta eri purkkia ja pulloa kodinhoitohuoneen kaappiin, vaan tämä fosforiton yleispuhdistusaine korvaa monen monta purkkia. Tuote sisältää hellävaraista aloe vera mikä pehmentää myös käsiä.

Tätä yleispuhdistusainetta saat tilattua vain itsenäisiltä forever jälleenmyjiltä. Itse toimin myös jälleenmyyjänä laita sähköpostia jos kiinnostuit niin kerron lisää.

Hanna   (tyttotriontalossa@gmail.com)2 kommenttia :

  1. Tuttu tuote ja todella hyvä sellainen! Itsekin tällä pesin ahkerasti lattioita, kun toimin vielä jälleenmyyjänä. Pyykinpesussa en osannut käyttää, kun tosiaan vaahtoaa runsaasti ja olen tunnettu pesuaineilla lotraaja :D Nykyään tulee lattiatkin pestyä lähinnä höyrypesurilla.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä.
    Pitää vähän miettiä asiaa.
    Hyvää keskiviikko päivää sulle.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)