keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kukkia sinulle!Piristystä keskelle viikkoa kauniin kevät esikon kera!

 Myrkyn jälkeen on pouta sää vai miten se meni, täällä tuulee niin ettei pystyssä meinaa pysyä, tuuli ei antanut rauhaa edes yöllä, ei millään saanut nukuttua kun ulkona tuuli paukuttaa. 
Pääsin jo hyvään lenkkeily rytmiin, mutta nyt ei kyllä huvita tuonne tuuleen lähteä lenkille, tiet on myös kamalan liukkaita. Toivotaan että kelit paranee loppuviikkoa kohden, olisihan se mukavaa lastenkin kannalta että pääsisivät taas pulkkamäkeen.

Mukavaa keskiviikkoa!

Hanna

4 kommenttia :

 1. Kiitos piristyksestä! Tuo ilma on tosiaan ihan kauhea. Uhmasin tuulta ja tein pienen lenkin, sovin eilen anopin kanssa että tulee hetkeksi lapsenvahdiksi. Aikamoista oli, ilman nastoja ei olisi päässyt mihinkään. Talvi, tule takaisin!
  Mukavaa viikkoa!
  Piia / On elettävä huolella

  VastaaPoista
 2. Hyvä jos kuva piristi vaikka teksti ei tainnut olla niin kovin piristävää luettavaa ;) Hienoa että pääsit lenkille kurjasta säästä huolimatta. Mulla ei ole nasta lenkkareita, ne on varmaan kyllä näillä keleillä ihan huippu hyvät. Samoin sinne viikon jatkoja!

  VastaaPoista
 3. Olen jonkin aikaa seurannut sun blogia ja ihmetellyt, kun lukijoita on yli 200, mutta kommentteja tulee tosi harvoin. :(
  Mukavaa loppu viikkoa sinulle ja eiköhän ne talvikelit sieltä vielä palaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minttu olen huomannut saman, olisi todella mukavaa että lukijat jättäisivät edes pienen tervehdyksen käynnistään. Postaus tahti toki on ollut jonkun aikaan hieman hitaan puoleinen ,mutta eiköhän tämä tästä taas lähde nousuun. Kiva kun jätit kommenttia. Samoin sinulle hyvää viikon jatkoa.

   Poista

Kommentit piristävät aina :)