maanantai 10. huhtikuuta 2017

Pääsiäiseen valmistautumista..



Mukavaa pääsiäis viikon alkua! Ajattelin että julkaisen joka päivä nyt pääsiäisviikolla jonkun helpon pääsiäisen herkku reseptin, tässä tulee yksi luotto resepti mitä on meillä tehty monta vuotta. 

Ananas-rahka piirakka


pohja
100g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte
1prk ananaspaloja
1 prk rahkaa
1 1/2 dl kermaa
2 munaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi lisää kanamuna ja kuivat aineet.
Voitele piirakka vuoka ja taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
Valmista täyte: Sekoita kanamunat rahkan ja kerman joukkoon vispilällä lisää vaniljasokeri ja sokeria oman maun mukaan. Levitä täyte piirakka pohjan päälle ja asettele ananaspalat täytteen päälle. Paista piirakkaa 200 c noin 30 min.


Maanantai terkuin Hanna

2 kommenttia :

  1. Täytyykin tehdä rahkapiirakka pääsiäiseksi, kiitos muistutuksesta <3
    Leppoista pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Rahkapiirakka on niin hyvää ! Mukavaa pääsiäistä myös sinulle ja perheellesi :).

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)