torstai 13. huhtikuuta 2017

Pääsiäisen kahvipöytään appelsiini suklaakakku



Appelsiini-suklaakakku


Pohja:
200g suklaa kaurakeksejä
70 g sulat.margariinia

täyte:
1 prk appelsiini tuorejuustoa
 4dl vispikermaa
2 dl turkkilaista jogurttia
200 g tummaa suklaata
4 liivatelehteä
1 dl sokeria

yhden appelsiinin mehu

Murskaa keksit ja sekoita sulatettu margariini keksi murskan joukkoon.
levitä keksimurska irtopohjavuoan pohjalle, kannattaa vuorata irtopohjavuoka esim. tuorekelmulla ennen keksimurskan levittämistä pohjalle. 

Liota liivatteet kylmässä vedessä noin.10 min. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sokeri. Sulata suklaa ja sekoita sulatettu suklaa tuorejuuston sekaan sekä turkkilainen jogurtti. Yhdistä seos kermavaahdon kanssa. Purista appelsiinista mehu ja kuumenna kattilassa, puristele liivatteet appelsiinimehun joukkoon ja sekoita nopeasti appelsiinimehu täytteen joukkoon. 

Anna kakun hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli. Koristele oman maun mukaan.

Kauppalista:
suklaakaurakeksejä, margariinia, appelsiinituorejuustoa, kermaa, turkkilaista jogurttia, tummaa suklaata, liivatelehtiä, sokeria, appelsiini.




Mukavaa kiirastorstaita ja ihanaa pääsiäistä ja muistakaa herkutella ihanilla pääsiäisen herkuilla ja maukkaalla ruoalla!

Hanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)