keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Valkosuklaa juustokakku


Valkosuklaa juustokakku

pohja:
200g suklaa kaurakeksejä
50g voita

täyte:
200g valkosuklaata (käytin pandan suklaata)
200g maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl sokeria
2 dl kermaa
 3 liivatelehteä
 2 rkl sitruunamehua

koristelu:
Hedelmät, marjat, suklaa ym.

Murskaa keksit ja lisää voi.
Levitä keksi murut irtopohjavuoan pohjalle.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10min.
Sulata suklaa, vatkaa kerma ja lisää sokeri kermavaahdon joukkoon. 
Lisää tuorejuuston joukkoon sulatettu suklaa ja vatkattu kerma kevyesti sekoittaen.
Kuumenna sitruunamehu ja lisää puristellut liivatteet kuumaan mehuun.
Sekoita tuorejuusto-kerma-suklaa massaan mehu missä on sulatetut liivatteet.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään, koristele mielesi mukaan!!

Nopea ja helppo kakku vaikka vierasvaraksi.

Ihanaa keskiviikkoa!


Hanna




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)