keskiviikko 17. toukokuuta 2017

ÄitienpäivänäÄitienpäivä oli kaunis, ilma suosi juhlijoita ja saatiin nauttia ihania herkkuja vaikka kuinka paljon.
Käytiin tervehtimässä Mummuja ja Mammaa. Ehdittiin myös ulkoilemaan ja siistimään pihaa.

 Kyllä saan olla niin onnekas näiden rakkaiden tyttärien Äiti ja nautin siitä kun lapset kasvaa ja saan olla mukana  kokemassa aikuisuuden asioita taas uudelleen heidän kautta, vielä ne ovat itselläkin muistissa millaista oli olla teini-ikäinen. Vaikka on se välillä vähän haikeaa kun lapset kasvaa, mutta uskon että itsekin kasvaa siinä mukana.

Keskimmäisen neidin rippijuhlia saadaan viettää tulevana kesänä ja nuori saa ikimuistoisia kokemuksia rippileiriltä. Kesäkuussa juhlitaan myös 15.v. synttäreitä ja mopo korttia.

Esikoinen 16.v. päättää peruskoulun ja odottelee jännityksellä tietoa jatko opiskelu paikasta. Syksyllä sitten kaikki tytöt on eri kouluissa.

 Nuorimmainen neiti 9.v. oli pari viikkoa sitten ensimmäisen kerran yötä jossain muualla kuin mummulassa, heillä oli koulussa yö koulu ja kaikki oli mennyt tosi hyvin ja neiti oli niin innoissaan koko jutusta että varmasti muistaa senkin ikuisesti. Niin ja äitiä jännitti miten kaikki sujuu, mutta oikein hyvin oli mennyt. Ai niin onhan hän ollut kerran kaverin luona yötä tätä ennen.

Mukavaa viikon jatkoa!

Hanna


2 kommenttia :

 1. Onpa hyvännäköisiä herkkuja :)! Mitä tossa kääretortussa on täytteenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin paljon herkkuja että kyllä kelpasi istahtaa kahvittelemaan :)
   Anopin pöydässä oli ihana kääretorttu, yritin vähän kysellä täytteen perään itsekin, rahkaa ja kermaa ainakin siinä oli. Taisi olla hieman salainen resepti kun ei itsekään ihan tarkkaan muistanut mitä siihen oli laittanut :)

   Poista

Kommentit piristävät aina :)